Om Contiki Consult

Contiki Consult så dagens lys i 2014 med en helhjertet ambition om, at hjælpe andre med at minimere stress og finde ud af hvad, der kunne stå i vejen for optimal livslyst og arbejdsglæde!
Altså et liv i balance og et stærkt personligt lederskab !

Min baggrund er en karriere indenfor salg, marketing og ledelse, blandt andet med 12 års ansættelse i Flügger koncernen. Inden jeg startede Contiki Consult i 2014 har jeg arbejdet som professionel musiker og sanger, Vocal Coach, speaker, Konferencier og lærer vikar, samlet har jeg ca. 10 års erfaring inden for børn & unge området.

Jeg er Certificeret Master Coach, ACT Coach, Udviklingskonsulent og Vocal Coach.

I livets skole har jeg også en lang uddannelse. Jeg er født i 1964 og voksede op i Stouby, mellem Vejle og Juelsminde. I 1983 mødte jeg Karin som også er mor til vores to voksne drenge. Som de fleste andre, har jeg prøvet både medgang og modgang, og bruger selvfølgelig også min egen livserfaring i mit arbejde som coach.

Her er mere konkret om, hvad jeg tilbyder i Contiki Consult

 

Du er også velkommen til bare at ringe til mig på 28 60 10 29, eller send en mail på bjarke@contikiconsult.dk, for at høre mere om mulighederne.